ŞANLIURFA / HALİLİYE - Eğerkıran İlkokulu

Mrt

2021-2022 eğitim öğretim yılında okulumuzda yaptığımız etkinliklerden kareler. Her şey çocukların mutluluğu için...

Mrt

İhtiyaç sahibi öğrencilerimize, Türkiye'nin dört bir yanından yardım eli uzaten hayırseverlere çok teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okulumuz Anasınıfı, 1 ve 4. sınıf öğrencileri ve öğretmenlerinin katılımı ve Haliliye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün katkılarıyla öğrencilerimizin şehrimizle güzel bir Şanlıurfa gezisi gerçekleştirdik. 03 MART 2020

Mrt

Öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimizin de katılımıyla okul bahçemize ağaç fidanlarımızı diktik. Daha yeşil bir geleceğe, hep birlikte el ele.

Mrt

Köyümüzün çocukları için en büyük özlemlerden biri olan oyun parkı, okulumuz öğretmenlerinden Şeyma BAYRAK'ın büyük gayretleri sonucunda okulumuza kazandırılmıştır. Artık köyümüz çocukları çok daha neşeli... Emekleri için Şeyma öğretmenimize ve yardımları için değerli hayırseverlerimize çok teşekkür ediyoruz.